ACTUELE OPENINGSTIJDEN: VANDAAG OPEN VAN UUR
0184 - 652 546    info@dapdelekstreek.nl    Ambachtsweg 2, Giessenburg
Logo

TEAM PARAVETERINAIREN

In totaal hebben we -naast de praktijkmanager- vijf paraveterinairen die ervoor zorgen dat uw dier de best mogelijke zorg krijgt. Zo zorgen zij er onder andere voor dat de apotheek gevuld blijft met medicijnen, uw huisdier tijdens opname nauwlettend in de gaten wordt gehouden en bloed- en urineonderzoek wordt uitgevoerd. Daarnaast kunt u bij hen terecht voor onze junior-, senior- en gewichtsconsulten.

Corien de Leeuw-Zweistra

Sinds 2019 draag ik ook mijn steentje bij aan de organisatie van Dap De Lekstreek. Ik ben met de eigenaar van de praktijk, Peter de Leeuw, getrouwd. Samen runnen we de praktijk, waarbij ik voor de klanten vrijwel niet zichtbaar ben. Personeelszaken horen grotendeels op mijn bordje naast de boekhouding. Verder kun je me aanspreken als je iets nodig hebt voor sponsoring of advertenties. We wonen in Gellicum met onze zes kinderen, hond en kat. Naast de taken die ik voor de praktijk heb, geef ik ook les op een lerarenopleiding aan docenten-Nederlands-in-opleiding. Dat ik van lezen houd, is dan ook niet zo gek. Wie weet toch eens tot ziens in Giessenburg!

Meer lezen  


Melissa de Jong

Ik ben in juli 2018 afgestudeerd als paraveterinair dierenartsassistente. Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen bij de praktijk en ben na het afstuderen direct aan de slag gegaan als assistente. Tegenwoordig werk ik 20 uur per week. In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vrienden. Verder heb ik 2 katten, een konijn en een hond. Op dit moment doe ik de opleiding tot trimster. Hierdoor weet ik veel van huid, vacht en beharing.

Meer lezen  


Nienke Blom

In 2012 heb ik mijn diploma voor paraveterinair behaald.  Na een aantal jaar bij een andere Dierenkliniek te hebben gewerkt ben ik in 2016 gestart bij de Lekstreek. Het contact met de dieren en hun eigenaren vind ik erg leuk. Door de variatie van het beroep is geen dag hetzelfde. Samen met Ronald en onze twee dochters Ise en Romée wonen wij in Giessen-Oudekerk. We krijgen gezelschap van onze labradoodle Guus die ook met mij mee gaat naar het werk. U kunt Guus en mij op maandag, dinsdag en vrijdag tegenkomen op de praktijk.

Meer lezen  


Iris den Hartog - Stuij

Sinds juni 2017 ben ik bij de praktijk werkzaam als paraveterinair dierenartsassistente. Ik ben getrouwd met Johannes en we hebben een dochter. Ik woon met hond Yara, onze konijnen en vissen in Hoornaar. U kunt mij en mijn trouwe viervoeter op dinsdag en donderdag op de praktijk tegenkomen.

Meer lezen  


Rianne Verwaal

Ik ben in april 2021 afgestudeerd als paraveterinair dierenartsassistente. Ik ben geboren en opgegroeid in Lopik en woon momenteel nog bij mijn ouders, waar mijn geiten en konijnen lopen. Ik vind het heerlijk om buiten aan het werk te zijn en in mijn vrije tijd vind ik het dan ook erg leuk om bijvoorbeeld te gaan paardrijden. Ook ben ik veel met mijn vriend, Tim, samen te vinden en delen wij veel hobby’s. Hij is een boerenzoon en is werkzaam als ZZP’er waarbij hij zichzelf verhuurt o.a. als loonwerker. Wij hopen binnen een aantal jaar samen een huisje te hebben en een mooie toekomst op te bouwen. Ik heb stage gelopen op deze praktijk en had het direct erg naar mijn zin. Nu ben ik sinds mei 2021 vijf dagen in de week te vinden op de praktijk. Ik vind het erg leuk om mijn passie voor dit beroep hier uit te kunnen oefenen en mij zo verder te ontwikkelen. U zult mij met name tegen komen bij de gezelschapsdieren waar ik u en uw huisdier zo goed mogelijk zal proberen te helpen. Ook vind ik de werkzaamheden rondom de landbouwhuisdieren erg interessant. Graag ontmoet ik u op de praktijk!

Meer lezen  


Belinda Hagenaar

Ik ben sinds 2001 werkzaam bij de praktijk als paraveterinair dierenartsassistente en ik heb in 2018 de opleiding tot veterinair praktijkmanager afgerond. Ik ben vooral achter de schermen te vinden waar ik onder andere zorg voor de planning van alle dierenartsen en de medicijnvoorraad. U kunt mij de gehele week tegenkomen op de praktijk samen met mijn honden Minke en Baayke. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen met de honden in de frisse buitenlucht. Naast dierenartsassistente ben ik ook hobby-imker.

Meer lezen  


Danielle van Rijsbergen

Ik ben Daniëlle en vanaf juli 2022 ben ik werkzaam als paraveterinair bij DAP De Lekstreek. Gedurende mijn studie heb ik meerdere keren stage gelopen en invalwerkzaamheden verricht in de praktijk. Hierdoor kan het goed zijn dat u mij al eens eerder hebt gezien. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met de paarden op recreatief niveau. Ook besteed ik graag veel tijd aan mijn twee vogels, Kiwi en Mango. Ik zie ernaar uit om u en uw dier tegen te komen op de praktijk.
 

Meer lezen  


TEAM GEZELSCHAPSDIEREN

Op de praktijk werken we met verschillende gezelschapsdierenartsen bij wie u van maandag tot en met vrijdag op afspraak terecht kunt. Zij worden daarbij ondersteund door onze paraveterinairen.

Wout van den Broek

Op maandagmiddag en dinsdag werkt Wout meestal in de praktijk als dierenarts voor de gezelschapsdieren.

Meer lezen  


Jiske van Dijk

Mijn naam is Jiske en vanaf maart 2022 ben ik werkzaam als dierenarts bij DAP de Lekstreek. Als kind was ik al gek op dieren en die passie is mij altijd bijgebleven. Gedurende mijn studie diergeneeskunde heb ik bij DAP de Lekstreek gewerkt als assistent, waardoor u mij al wel eens gezien kan hebben. Binnen de diergeneeskunde liggen mijn interesses heel breed. Waar ik het erg leuk vind om een gezelschapsdier beter te maken of liever nog gezond te houden, vind ik het ook erg leuk om een rundveebedrijf te begeleiden en te kijken naar een optimale bedrijfsvoering. Dit is dan ook de reden dat ik ga beginnen met een combinatie tussen gezelschapsdieren en landbouwhuisdieren. Jullie kunnen mij dus zowel op de praktijk als op de bedrijven tegenkomen. In mijn vrije tijd ben ik vooral te vinden bij mijn eigen paard waarmee ik fanatiek ben in de dressuursport. Ik zie ernaar uit om u en uw dier te ontmoeten!  

Meer lezen  


Samantha Oomen - van Wijk

Ik ben Samantha en ik ben begin 2018 afgestudeerd als landbouwhuisdieren-dierenarts waarna ik bij de Lekstreek ben gaan werken. Gaandeweg ben ik steeds minder landbouwhuisdieren en steeds meer gezelschapsdieren gaan behandelen. Sinds een aantal maanden ben ik werkzaam op verschillende praktijken waar ik enkel gezelschapsdieren behandel. Vooral de chirurgie vind ik erg interessant en dit doe ik dan ook graag! Samen met mijn man Albert, dochter Annemijn en hond Freek ben ik graag buiten om te wandelen of varen. Daarnaast ben ik ook graag creatief bezig. U kunt mij op maandag en woensdagochtend vinden op de praktijk.

Meer lezen  


Femke Dekker

Mijn naam is Femke en ik ben in 2022 afgestudeerd als dierenarts (richting gezelschapsdieren) aan de Universiteit Utrecht. Sinds april 2022 ben ik werkzaam bij Dierenartsenpraktijk De Lekstreek, waar ik voor die tijd al een aantal maanden als stagiaire heb rondgelopen. Ik ben geboren en getogen in Schelluinen en daar woon ik nu ook samen met mijn man Kevin. In mijn vrije tijd rijd ik van jongs af aan al met veel plezier paard, zowel dressuur als springen. Op diergeneeskundig vlak ligt mijn speciale interesse bij de interne geneeskunde van honden en katten en daarnaast ben ik gek op konijnen en knaagdieren. Ik wil mezelf graag blijven ontwikkelen om u en uw huisdieren zo goed mogelijk te helpen. Tot ziens in de praktijk! 

Meer lezen  


TEAM LANDBOUWHUISDIEREN

Bij de landbouwhuisdieren werken we met zes dierenartsen. U kunt hen tegenkomen op uw bedrijf of tijdens de spoeddiensten. Daarnaast dragen de assistenten hun steentje bij op de praktijk. Zij vormen vaak het eerste contact met de veehouder aan de telefoon, schrijven de bloed- en of mestmonsters in, leggen de bestelde medicijnen klaar en zorgen ervoor dat de instrumenten die worden gebruikt bij een operatie weer netjes en zorgvuldig gereinigd worden.

Peter de Leeuw

Ik ben na mijn afstuderen aan de universiteit van Gent in 2001 als dierenarts begonnen bij de Lekstreek. Na een aantal jaren in loondienst te zijn geweest ben ik ook jaren mede-eigenaar geweest van de praktijk samen met Chris Hak. Sinds 2019 ben ik de eigenaar van de praktijk die ik samen met mijn vrouw Corien aanstuur. Wij hebben 6 kinderen én Aslan onze labrador en we wonen in het landelijke Gellicum. Ik houd me vooral bezig met de diergeneeskundige begeleiding op rundvee-, geiten- en varkensbedrijven. Het geeft me energie om samen met de veehouders de gezondheid van de dieren op een hoger plan te brengen. De tijd die daarnaast overblijft, breng ik graag door met mijn gezin of op de racefiets.

Meer lezen  


Chantalle Dekkers

Mijn naam is Chantalle Dekkers. In 2013 ben ik afgestudeerd dierenarts aan de faculteit Diergeneeskunde te Utrecht. Sinds die tijd ben ik werkzaam bij De Lekstreek. In de dagelijkse praktijk richt ik mij voornamelijk op het rundvee en de kleine herkauwers; van hobbymatig gehouden dieren tot professionele melkgeiten en schapenhouderij. Daarnaast bied ik een helpende hand indien nodig bij de gezelschapsdieren. Sinds 1 januari 2022 ben ik als zelfstandige dierenarts werkzaam voor De Lekstreek. De werkzaamheden bij de praktijk combineer ik met werkzaamheden voor eigen diereigenaren en het runnen van kinderdagverblijf Villa Kakelbont in Nieuwkuijk. Samen met mijn moeder en ons hele team van pedagogisch medewerksters bieden wij kinderopvang voor kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar. Spelen, genieten en ontwikkelen is ons motto en wij bieden ouders graag de beste zorg en kwaliteit voor hun kinderen in een fijne omgeving. Ik ben u bij De Lekstreek graag van dienst en probeer samen met u te zoeken naar de beste oplossing of aanpak die past bij u en uw bedrijf of uw dier(en). Ik ontzorg graag mensen met hun bedrijfsvoering en streef naar verbetering. Kleine stapjes kunnen leiden tot een prachtig resultaat en optimale diergezondheid. Tot ziens.

Meer lezen  


Jaap Jan Helder

Ik ben Jaap Jan en ik ben in 1994 afgestudeerd als dierenarts aan de universiteit van Utrecht. Na mijn afstuderen heb ik 2 jaar in Engeland gewerkt waarna ik teruggekomen ben naar Nederland. Daar heb ik voor een langere periode bij een praktijk in Veenendaal gewerkt. Tijdens mijn carrière als dierenarts heb ik mezelf steeds meer toegelegd op het rundvee en ik ben dan ook het meest te vinden op de melkveebedrijven. Ik heb twee kinderen: een zoon en een dochter. Naast mijn werk maak ik graag mooie reizen en is het maken van ouderwetse zwart-wit foto’s (zoals op deze website) een hobby van mij.

Meer lezen  


Wilco Venis

Ik ben in 2010 afgestudeerd en sinds 2011 werkzaam bij deze praktijk. Ik woon samen met mijn vrouw Charlotte en onze drie kinderen in Giessenburg. Ik ben met name te vinden op de melkvee- en geitenbedrijven, waar ik met veel plezier zowel zieke dieren behandel als samen met de veehouders zoek naar oplossingen om de diergezondheid te verbeteren. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig in de buitenlucht om te tuinieren of zit ik op de racefiets.

Meer lezen  


Jiske van Dijk

Mijn naam is Jiske en vanaf maart 2022 ben ik werkzaam als dierenarts bij DAP de Lekstreek. Als kind was ik al gek op dieren en die passie is mij altijd bijgebleven. Gedurende mijn studie diergeneeskunde heb ik bij DAP de Lekstreek gewerkt als assistent, waardoor u mij al wel eens gezien kan hebben. Binnen de diergeneeskunde liggen mijn interesses heel breed. Waar ik het erg leuk vind om een gezelschapsdier beter te maken of liever nog gezond te houden, vind ik het ook erg leuk om een rundveebedrijf te begeleiden en te kijken naar een optimale bedrijfsvoering. Dit is dan ook de reden dat ik ga beginnen met een combinatie tussen gezelschapsdieren en landbouwhuisdieren. Jullie kunnen mij dus zowel op de praktijk als op de bedrijven tegenkomen. In mijn vrije tijd ben ik vooral te vinden bij mijn eigen paard waarmee ik fanatiek ben in de dressuursport. Ik zie ernaar uit om u en uw dier te ontmoeten!  

Meer lezen  


Danielle Keekstra

Sinds november 2021 ben ik  bij Dierenartsenpraktijk de Lekstreek werkzaam als rundveedierenarts. Ik ben Daniëlle Keekstra, geboren in Groningen en in 2011 afgestudeerd in Utrecht. Sindsdien heb ik op meerdere plekken met name in het noorden en oosten van het land met veel plezier als dierenarts gewerkt, de laatste 5 jaar in Slagharen. Ik heb de stap naar Giessenburg gemaakt onder andere om dichterbij mijn sociale omgeving rondom Utrecht te zijn en omdat de praktijk met het praktijkgebied me aanspreekt. Ik heb zin om bij de praktijk aan de slag te gaan, u en uw bedrijf te leren kennen en natuurlijk te voorzien van goede diergeneeskundige zorg en advies! Graag tot ziens!

Meer lezen  


Anne van Noord

Mijn naam is Anne van Noord en ik ben in juli 2023 afgestudeerd in Gent als dierenarts met afstudeerrichting “herkauwers”. Vanaf september 2023 ben ik voor drie dagen in de week aan de slag als veearts bij de Lekstreek, waar ik ook mijn afstudeerstage met veel plezier heb afgerond. Ik ben opgegroeid op een melkveebedrijf in Hellouw, waar mijn liefde voor dieren is begonnen.   Naast mijn werk als dierenarts ben ik werkzaam als woonbegeleider binnen de gehandicaptenzorg, een baan die mij ook veel voldoening geeft. In mijn vrije tijd sport ik graag, met name survivalrun, voetbal en volleybal. Graag tot ziens! 

Meer lezen  


Openingstijden
De praktijk is op woensdag geopend van 08:00-19:00 uur.
Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag zijn wij er van 8:00 tot 17:00 uur.

Spoed Landbouwhuisdieren
Veehouders kunnen ons altijd bereiken op 0184-652546. Buiten openingstijden wordt u doorverbonden met de dienstdoende dierenarts.

Spoed Gezelschapsdieren
Een spoedgeval buiten onze openingstijden? U kunt bellen met Evidensia Dierenziekenhuis, Waalwijk.
T 0416-745414

Copyright De Lekstreek 2024  |  Vormgeving: Ria Grafisch Ontwerp  |  Realisatie: Klok Software